USLUGE

Zašto odabrati Mateo trans doo Čačak?

 • Brza isporuka

  Posvećenost našeg operativnog i logističkog tima omogućava nam da uslugu transporta realizujemo efikasno i obezbedimo da Vaša roba u najkraćem roku bude na željenoj destinaciji.

 • Kompletna usluga

  Usmerenošću ka potpunom ispunjenu očekivanja naših klijenata pružamo potpunu uslugu organizacije međunarodnog transporta.

 • Bezbedan i siguran transport

  Zahvaljujući doslednosti u primeni standarda po kojima poslujemo stvorili smo jak i pouzdan tim koji dosledno i brzo realizuje Vaše transportne zahteve.

trucking

MEĐUNARODNI TRANSPORT I LOGISTIKA

Mateo Trans doo Čačak se bavi pružanjem usluga izuzetnog kvaliteta od strane motivisanog i stručnog tima posvećenog rastu i širenju poslovanja sa željom da kreiramo potpuno zadovoljstvo kupca, dobavljača i zaposlenih.

TRANSPORT HLADNJAČAMA

Posedujemo najsavreniji vozni park koji ispunjava sve kriterijume za prevoz širokog spektra robe koja zahteva temperaturni režim. Usko smo specijalizovani za prevoz voća i povrća. Transport hladnjačama je jedan od najzahtevnijih vrsta transporta. Tehnička ispravnost i kvalitet rashladnih uređaja su imperativ u našem poslovanju. Roba koja zahteva temperaturni režim prevozi se u strogo kontrolisanim temperaturnim uslovima. Mateo Trans doo Čačak je usko specijalizovan za prevoz prehrambene robe. Takođe, našim hladnjačama prevozimo farmaceutske i kozmetičke proizvode, sirovine za različite industrije. Naši vozači poseduju znanje i dugogodišnje iskustvo u prevozu robe pod temperaturnim režimom i obučeni su da preduzimaju sve neophodne mere kako bi obezbedili adekvatne temperaturne uslove koje zahteva roba koja se prevozi. Klijentu u svakom trenutku možemo dostaviti termo-ispis na kome je prikazana temperatura tokom čitavog periioda transporta . Robu prevozimo u temperaturnom režimu od -25°C do +25°C. Iskustvo i profesionalizam garantuju da će prevoz Vaše robe biti siguran, brz i efikasan.

 • Prevoz svežeg voća i povrća
 • Prevoz zamrznutog voća, povrća, sladoleda
 • Prevoz zamrznutog mesa i mesnih prerađevina
 • Prevoz sveže i zamrznute ribe i morskih plodova
 • Prevoz mlečnih proizvoda
 • Prevoz farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda
 • Prevoz sadnica i sadnog materijala
 • Prevoz ostale sveže robe u temperaturnim režimima
 • Prevoz ostale zamrznute robe

trucking
trucking

TRANSPORT STANDARDNIM ŠLEPERIMA

Prevozimo robu standardim šleperima nosivosti do 24 tone, utovarnog kapaciteta 33 euro palete.

Prevozimo robu standardim šleperima nosivosti do 24 tone, utovarnog kapaciteta 33 euro palete. Bilo da je reč o građevinskom materijalu, sirovinama za poljoprivredu, hemijsku ili auto industriju Mateo Trans je pravi izbor. Prevoz robe ceradama pogodan je zbog lakšeg manevrisanja robom prilikom utovara i istovara robe. Utovar je moguć kranski, bočno i sa zadnje strane. Šleperski prevoz je pogodan za transport paletirane robe, gabaritne robe, građevinskog materijala, različitih konstrukcija, mašina... Nudimo mogućnost punog ili delimičnog utovara robe.

LOGISTIKA

Naš tim koji se bavi logistikom čine iskusni i posvećeni menadžeri koji će omogućiti da Vaša roba bude transportovana tačno kako je dogovoreno. Zahvaljujući iskustvu i razgranatoj mreži poslovnih kontakata u mogućnosti smo da u najkraćem roku rešimo Vaš transportni zahtev. Zahvaljujući saradnji sa velikim brojem proizvodnih i trgovinskih domaćih i ino preduzeća, kao i sa velikim brojem transportnih domaćih i ino firmi možemo rešiti najrazličitije transportne zahteve. Usklađenost, organizovnost, brzina u radu doprineli su da se na tržištu logistike pozicioniramo kao pouzdan partner koji povezuje dve strane.

• Pronalaženje vozila za prevoz svih vrsta robe na teritoriji Evrope, Rusije, Turske

• Pruženje podrške u izvoznim i uvoznim poslovima

trucking