O NAMA
Mateo trans doo čačak

Preduzeće Mateo Trans doo Čačak osnovano je 2007. godine kao porodična firma sa sedištem u Čačku. Osnovna delatnost firme je obavljanje usluge prevoza robe u drumskom međunarodom saobraćaju. Vozni park našeg preduzeća čine tegljači EURO6 standarda marki Volvo, DAF, Iveco Mercedes i poluprikolice (hladnjače i cerade) Schmitz. Svako vozilo je opremljeno satelitskim praćenjem. Vozila su kasko osigurana i poseduju CMR osiguranje robe u tansportu. Mateo Trans doo Čačak poseduje sopstveni parking i stručno tehničko osoblje koje održava vozni park. Firma poseduje sve neophodne licence, sertifikate, dozvole, TIR karnete za obavljanje međunarodnog prevoza robe. Isporuku robe vršimo u celoj Evropi, evropskom delu Rusije i Trurskoj.

Pored prevoza robe firma se bavi i pruženjem širokog spektra logističkih usluga. Mateo Trans doo Čačak istupa kao posrednik u pronalaženju vozila za potrebe kupaca. Na taj način firma kontinuirano beleži rast poslovanja i uspeva da servisira potrebe klijenata. Iza našeg dosadašnjeg rada stoji značajan broj zadovoljnih klijenata, za šta je zaslužan naš tim stručnih ljudi punih entuzijazma. Naši tim je spreman da reši sve vrste izazova u organizaciji domaćeg i međunarodnog transporta na osnovu značajnog stručnog, korporativnog i ličnog iskustva i znanja.

Mateo Trans doo Čačak je nosilac priznanja poslovne izvrsnosti Excellent SME koju dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa međunarodnom rejting agencijom COFACE.

MATEO DOO VELEPRODAJA

MATEO DOO se bavi veleprodajom svežeg voća i povrća, suvog voća (suva smokva, suva kajsija, suva aronija i suva brusnica), konzervisane robe, konditorskih proizvoda i sl. Dugogodišnje iskustvo i kvalitet omogućili su nam da pouzdano snabdvevamo hotele, restorane, prodavnice, kafiće i ostale ugostiteljske objekte svežim voćem i povrćem. Udovaljavajući zahtevima svojih kupaca, robu po potrebi dostavljamo na adresu kupca.

Naša ponuda obuhvata:

  • Širok asortiman svežeg voća, povrća i namirnica u svakom trenutku
  • Dostava robe u dogovoreno vreme
  • Najbolje cene i kvalitet na tržištu

Za više informacija možete nas kontaktirati.
Kontakt telefon
Veleprodaja Mateo

Misija

Održavati i graditi priznatu poziciju pouzdanog poslovnog partnera u međunarodnom i domaćem transportu kroz kontinuiran rast, unapređenje voznog parka i organizaciono znanje i iskustvo. Poslovnom izvrsnošću želimo da postanemo „Najbolja opcija za prevoz vaše robe“.

Vizija

Da postanemo neizostavna karika koja opitimizuje vaš lanac snadbevanja u pogledu međunarodnog transporta i poslova logistike.

Strategija

Gradimo poverenje prevozeći robu. Isporučujemo kako smo dogovorili.

Ciljevi

Mateo Trans doo Čačak se temelji na ciljevima koje podstičnu organizacionu efikasnost. Naš menadžment tim je usmeren na ispunjenje misije kako bi se postigao najviši nivo organizacionih performansi i pružila kvalitetna usluga za naše klijente. Naši ciljevi:

  • Pružanje izvrsne usluga prevoza našim klijentima.
  • Investiranje u zaposlene i razvoj menđment tima koji teži održivom rastu i razvoju.
  • Ulaganje u vozni park i tehnološku opremu koji omogćavaju pružanje brzih, pouzdanih i potpunih usluga.
  • Dostizanje i održavanje najviših standarda u oblasti međunardonog drumskog prevoza robe.
  • Poštovanje internih standarda i procedura koje obezbeđuju potpuno zadovoljstvo naših klijenata.
  • Briga za životnu sredinu prema najvišim ekološkim standardima.

Naše poslovne vrednosti

Vrednosti koje prave razliku

Poslovne vrednosti predstavljaju osnovu našeg poslovnog kodeksa na koji se oslanjamo u komunikaciji sa drugima, uključujući naše kupce, dobavljače i međusobno. Mi smo jedinstven i posvećen tim koji dosledno nastoji da poštuje naš moto „Jedinstven tim usmeren ka zajedničkom cilju“

Preciznost i Profesionalizam

Najnovija tehnologija

Sigurno i Kvalitetno

Briga za životnu sredinu

ŽELITE DA POSTANETE NAŠ VOZAČ?

Kod nas rade profesionalini vozači E kategorije koji dele iste vrednosti za koje se zalažemo. Dugoročnom saradnjom na obostrano zadovoljstvo do zajedničkog cilja kao jedinstven tim.

Prijavite se online